Acoperisuri

Sisteme intr-un singur strat cu membrana pvc

Sisteme pentru acoperisuri terasa – constructii noi Hidroizolatia monostrat indeplineste toate cerintele standard uzuale si permite o aplicare sigura.

a1
Bariera de vapori: o paleta larga de produse din care beneficiarul poate alege produsul corespunzator pentru acoperisul care se realizeaza, tinind cont de destinatia cladirii, natura proceselor care se desfasoara, respectiv continutul de vapori din spatiul de sub acoperis.
Termoizolatia:
-saltele de vata minerala montata intr-un singur strat sau in doua straturi, cu fixare mecanica
-polistiren expandat sau extrudat, in functie de caracteristicile acoperisului, montat in unul sau doua straturi
-spuma poliuretanica rigida
Alegerea materialului termoizolant pentru conditii similare de transfer de caldura este o optiune ce permite imbinarea avantajelor constructive cu cele economice.
Stratul hidroizolant- membrana din material plastic pe baza de pvc grosime 1,5 sau 2 mm se aplica intr-un singur strat peste termoizolatie si se sudeaza la imbinari cu aer fierbinte. Protectia contra dislocarii de catre vint se realizeaza rapid si sigur prin fixare mecanica sau incarcare.
Varianta
membrana din material plastic pe baza de FPO-PP grosime 1,5 sau 2 mm, ca solutie ce tine seama de cerintele europene de protectie a mediului (membrana este foarte stabila chimic si nu are clor in compozitie).
Renovarea acoperisului cu membrana pvc intr-un strat
Aceeasi membrana sau produse destinate special renovarii se pot folosi la multe constructii vechi – chiar in cazul constructiilor pe baza de bitum sau cu aditivi de inmuiere.

a2


Sisteme intr-un singur strat cu membrana bituminoasa

Calitatea exceptionala a stratului hidroizolator obtinut prin aplicarea produselor oferite de industria de profil permite hidroizolarea intr-un singur strat a acoperisurilor industriale, usoare.
In aceasta gama se ofera membrana cu elastomeri care se aplica liber peste materialul termoizolant.
Fixarea mecanica in rostul de suprapunere garanteaza siguranta functionala.
Exista o mare varietate de membrane bituminoase cu suprafata neteda sau acoperite cu un strat de finisaj a caror alegere este determinata si de posibilitatea de a da acoperisului o destinatie noua (acoperis verde sau acoperis terasa partial amenajat cu plante verzi).
Bariera de vapori este oferita in aceeasi gama de produse.
Solutie ieftina si rapida pentru renovare intr-un singur strat peste o cladire veche aflata in folosinta

b1
Membrana de inchidere folosita in acest caz se poate aplica prin lipire pe un strat de termoizolatie sau pe suportul existent. Caracteristicile constructive ale membranei permit o egalizare eficienta a presiunii de vapori si o lipire absolut sigura.


Sisteme in doua straturi cu membrane bituminoase

O gama larga de produse pentru realizarea hidroizolatiei ce se pot aplica pe termoizolatie de vata minerala, spuma poliuretanica rigida sau polistiren expandat.

c1
Sistemul se poate aplica pe strat suport de tabla sau beton, avind in aceeasi gama solutie pentru stratul de grund, precum si diverse variante pentru bariera de vapori. Se poate opta pentru un sistem complet autoadeziv cu aplicare la rece sau un sistem clasic lipit cu flacara.
Specialistul consultant va indica solutia cea mai adecvata pentru fiecare acoperis.
In plus, exista posibilitatea de a renunta la stratul de beton de panta al carui rol va fi preluat de stratul termoizolant cu panta (atit polistirenul cit si spuma poliuretanica rigida se pot livra cu panta recomandata).
Aceleasi solutii se pot adopta pentru renovari, fiecare renovare beneficiind de consultanta de specialitate la alegerea celui mai potrivit sistem.


HYPERDESMO System - solutie de hidroizolare cu o mare varietate de aplicatii

Produs de ultima tehnologie, care respecta standardele europene si mondiale in ceea ce priveste calitatea si protectia mediului.
Se foloseste la hidroizolare si protectie pentru: acoperisuri din beton sau metal, verande si balcoane, parcari auto, canale de irigatii, rezervoare de apa,peretii subsolurilor si tunelelor, statii de epurare.
Produsul are o excelenta adeziune la orice substrat, existind si o varietate de primeri in caz de nevoie.
Ceea ce se obtine prin aplicarea produsului este o membrana continua, elastica, aderenta la suprafata izolata si care, datorita proprietatilor, nu permite acumularea umiditatii sub strat (membrana “respira”).
Membrana are rezistenta la temperaturi ridicate (nu se inmoaie)si ramine elastica la temperaturi scazute(-40ºC).
Membrana este rezistenta la radiatiile ultraviolete, nu contine produsi toxici si este stabila chimic,(de-a lungul vietii ei nu se constata eliberarea de compusi chimici in mediul inconjurator).
Exista produse compatibile care permit umplerea rosturilor si a crapaturilor, ceea ce recomanda produsul atit pentru lucrari noi, cit si pentru reparatii. Este solutia ideala pentru repararea hidroizolatiei suprafetelor in spatii care nu permit intreruperea activitatilor pentru remediere, datorita procedeului curat de lucru si duratei reduse de executie.
Produsul se aplica cu succes pe ciment, ciment fibros, mozaic, straturi de asfalt si acril, placi ceramice, lemn, metal corodat, etc.
Pe suprafetele izolate se pot monta diverse placi ceramice, pavele din diferite materiale, etc.

Case

Fundatiile sunt de tip izolat din beton armat, prevazute cu carcase pentru fixarea stalpilor metalici, legate intre ele prin grinzi de fundare.

Pardoseala parterului este continua din beton armat, pozata pe un strat izolator din polistiren extrudat.

Structura de rezistenta este din europrofile atat pentru stalpi cat si pentru grinzi care se vor imbina cu suruburi si va fi contravantuita in plan orizontal cu tiranti metalici.

Structura planseului intermediar este alcatuita din tabla metalica cutata pozata pe grinzi metalice peste care se aseaza straturile de termo si fonoizolatie si suportul pentru pardoseli ( parchet, gresie, poliuretan etc).

Acoperisul tip terasa cu scurgere interioara este alcatuit din tabla metalica cutata rezemata pe grinzile metalice peste care se aseaza straturile de termo si hidroizolatie ( vata minerala bazaltica si membrana pvc ).

Peretii exteriori sunt din panouri tristrat cu miez din vata bazaltica, fixati prin suruburi de structura. La exteriorul panourilor tristrat se aplica termosistemul iar la interior se monteaza placi de gips-carton vopsit cu vopsea lavabila.

Peretii despartitori sunt din panouri tristrat placate pe ambele fete cu gips carton, vopsit cu vopsea lavabila.

Pardoselile propriu zise sunt realizate cu parchet lamelar, gresie sau alte tipuri de pardoseli decorative.

Optionale : decoratiuni amprentate la fatade; luminatoare cu ventilatie zilnica

1

contact.jpg
© 2017 Izoprim Construct. All Rights Reserved.