Image

Infiintata in anul 2004, firma Izoprim Construct isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale, fiind specializata in structuri metalice, inchideri perimetrale, lucrari de antreprenoriat general.

Spectrul de utilizare in domeniul lucrarilor de termo si hidroizolatii vizeaza lucrari de constructii noi, civile si industriale, cat si de reabilitare a acestora.

Pentru a putea face fata cerintelor de calitate si productivitate specifice lucrarilor executate, am investit atat in baza logistica, cat si in resursele umane.

Astfel, firma noastra are in patrimoniu scule, echipamente si utilaje specifice lucrarilor executate, cat si mijloace de transport muncitori si marfa.

Firma noastra dispune de personal calificat, cu experienta, serios si responsabil, care a inteles ce inseamna calitatea si promptitudinea, loialitatea fata de clienti si de parteneri, cat si respectarea termenelor contractuale.

Cu scopul de a creste constant nivelul satisfactiei clientilor si de a avea o metodolgie solida de lucru, firma noastra a obtinut certificarea ISO  9001 : 2008, fiind auditata de catre organismul de certificare TUV Romania.

Politica noastra in domeniul calitatii este cunoscuta si promovata de intregul personal, reprezentand un punct de reper in evaluarea performantelor acestuia si face parte din cultura scrisa a societatii Izoprim Construct.

Folosim materiale de cea mai buna calitate si tehnologii de ultim moment, lucrarile realizate respectand standardele si normativele in vigoare.

Izoprim Construct promoveaza marci de calitate prin excelenta, special concepute pentru a oferi clientilor sai garantia realizarii proiectelor intreprinse.

Volumul lucrarilor a crescut de la an la an, avand pana in prezent in jur de 400000 de mp de cladiri.

contact.jpg
© 2017 Izoprim Construct. All Rights Reserved.